Kickstart

Kickstart Logo

KICKSTART” is een door Sterrenweb.nl ontwikkeld programma, speciaal voor artiesten en bands.

Een eigen fan-database is een must voor iedere artiest of band. Naast de binding met je fans zorgt het er ook voor dat je minder afhankelijk wordt van platencontracten en radio-airplay en het verhoogt tevens het aantal optredens en de verkoop van je muziek en merchandise. Fans in je fan-database zijn echte fans. Fans die alles van je zullen willen hebben. Je muziek, optredens, merchandise, video’s, overal zijn zij in geïnteresseerd. Met een eigen fan-database ben je in staat om al jouw producten rechtstreeks aan hun te verkopen, waardoor je veel meer zult gaan verdienen!

Met Kickstart bouw je geheel zelfstandig en geautomatiseerd een continue groeiende fan-database op. Zelfs terwijl je slaapt of op vakantie bent zal je fanbase als vanzelf blijven groeien!

Fanbase opbouwen

Het opbouwen van je fan-database gaat dus vanzelf! Door het invullen van een formulier op je website krijgen de bezoekers via email jouw gratis tracks en krijg jij in ruil hun emailadres. Door daarna enkele “follow-up” emails te sturen, ontstaat er vanzelf een hechte artiest-fan relatie. Fans ontwikkelen meer en meer sympathie voor je en zullen graag naar je optredens komen kijken en je muziek en merchandise kopen. Zo werkt dat anno 2018!

Weetje:

Emails hebben meer toegevoegde waarde

Dit krijg je allemaal met Kickstart :

  • Plaatsing van de “Gratis Tracks” Formulier (Opt-In)
  • E-mailabonnement (6 maanden)
  • 5 Follow-up e-mails
  • Kickstart Instap Programma (PDF)
  • Kickstart Trainingsprogramma (via reeks e-mails)
  • Persoonlijke ondersteuning.

Wij begeleiden je volledig en voorzien je van alle kennis!

Na verloop van tijd heb je een goede basis gelegd voor het verder doorontwikkelen van je muziekcarrière. Je kunt nu kiezen hoe je verder wilt gaan. In principe zou je dat geheel zelfstandig kunnen doen, maar indien je wilt kunnen we je blijven ondersteunen. Met je eigen fan-database kun je namelijk nog veel meer mooie dingen doen waardoor je muziekcarrière nog verder zal gaan groeien!