Fans geven je carrière bestaansrecht

Fans zijn het meest waardevolle bezit van iedere artiest. Zonder fans heb je geen inkomsten, geen carrière en dus geen toekomst.

Fans geven jouw carrière bestaansrecht!!!

Het is dus niet een platenmaatschappij of radio of Tv die jouw carrière bestaansrecht geven. Dat was vroeger zo toen er nog geen internet was. Toen waren artiesten afhankelijk. Maar die tijd is voorgoed voorbij! Een platenmaatschappij of radio en tv kunnen je helpen, maar je hebt ze niet per se nodig om een succesvolle zangcarrière te krijgen!

Anno 2017 is het opbouwen van een EIGEN FANBASE dan ook de belangrijkste taak van iedere artiest.

Dat betekent dat alles wat je nu doet en nog gaat doen in het teken moet staan van het opbouwen van echte artiest/fan relaties. Hier moet je focus 24/7 op liggen. En als je dit goed doet komen optredens bijna vanzelf, word je muziek meer en meer gekocht en gestreamd, word je vaker op de radio gedraaid en word je zo ook een zeer gewaardeerde gast in televisieprogramma’s. Zo werkt het en niet andersom.

Eye-opener: Als je nog niet kunt bestaan van je muziek is het opbouwen van een fanbase belangrijker dan de muziek die je maakt!

Het klinkt wellicht misschien gek, maar toch is dit waar. Mensen worden alleen fan van je als ze je sympathiek en aardig vinden. Niet vanwege je muziek. Dat is dus eigenlijk maar bijzaak. Kijk maar eens naar jezelf. Zou jij fan van iemand worden van iemand die je niet leuk vindt? Ook al maakt hij/zij nog zulke mooie muziek? Pas als je bekend bent een grote fanbase hebt wordt de muziek belangrijker.

Wat de beste manier om een fanbase op te bouwen is?

Die vraag is simpel te beantwoorden. Eigenlijk is er maar 1 methode de beste. Je moet er namelijk voor zorgen dat je beschikt over een systeem dat automatisch je fanbase opbouwt!

Een dergelijk systeem wordt geplaatst op je website en het zorgt ervoor dat automatisch je fanbase gaat groeien! Het is onmisbaar voor iedere artiest. Het gaat je veel mee optredens en succes opleveren. Jarenlang,  bijna gegarandeerd.

Het systeem heeft zich al meer dan 100 jaar bewezen en gaat dus ook voor jou werken! Vraag nu de gratis brochure aan: “Mijn Fanbase” en kom alles te weten over dit systeem.